Zbor în tandem

Ce este zborul în tandem?
Este modul cel mai simplu în care poți experimenta senzația unică a zborului cu parapanta, ca pasager. Nu ai nevoie de echipament sau pregătire, pentru asta avem piloți de tandem, cu experiență. Folosim echipamente omologate, special concepute pentru zborul cu pasager, avem parașută de salvare și piloți certificați, experimentați și simpatici! :-D
Ție iți rămâne doar să savurezi zborul și…. priveliștea.

Ce trebuie să fac ca să zbor în tandem?
Programează-te la un zbor (găsești datele noastre în pagina de Contact). O să îți explicăm ce trebuie să aduci cu tine, cum trebuie să te îmbraci (în funcție de anotimp și tipul zborului), o să îți prezentăm un instructaj minim înainte de zbor, etc…Dar nu-ți bate capul acum cu toate detaliile astea. Relaxează-te și savurează zborul. De detalii ne ocupăm noi fiindcă ăsta e rolul nostru. ;-)

Unde se zboară? Și când?
În funcție de condițiile meteo, de obicei se zboară lângă Șibot, la mosor (un dispozitiv cu cablu care permite înălțarea parapantei), Clopotiva (jud. Hunedoara), Râpa Roșie sau Rimetea (jud. Alba). Dacă timpul permite, ieșim la zbor la fiecare sfârșit de săptămână. Câteodată facem câte o “aroganță” și ieșim și în timpul săptămânii. :-D

Cât dureaza un zbor?
Un zbor “standard” durează aproximativ 15-20 de minute. La cererea pasagerului și în funcție de condițiile meteo din ziua respectivă, e posibil să se efectueze și zboruri de durată mai lungă.

Cât costă un zbor?
Un zbor costă 250 lei. Filmarea zborului e inclusă în preț.
Un zbor in tandem cu parapanta poate fi un cadou original pentru un prieten.

Sună bine! Dar nu e periculos?
Ba da! Periculos de frumos! Și primejdios de-a dreptul prin posibilitatea de-a nu-ți mai putea lua gândul de la zbor odată ce ai gustat senzația aceasta. :-)

Aruncă un ochi pe montajul următor, realizat din diverse filmări ale zborurilor cu pasagerii noștri (recomandat a se viziona in HD, full screen și cu sonor). Și te așteptăm la zbor. ;-)